-
Websupport.sk - skúsenosti
Aké máte skúsenosti s poskytovateľom hostingu - Websupport?
Ja mám z ich služieb čím ďalej tým viac hlavu v smútku, už to nie je to, čo to bývalo voľakedy.
-
U WS som zatial nehostoval, ale zvazoval som ich VPS. Myslim ze uz nezvazujem 
Aky hosting mas konkretne na mysli? Pokial by si hladal lowcostove riesenie, Wedos je ok - mam tam dve VPSka. Podmienkou je, ze si to dobre osefujes, nebudes sa spoliehat na ich zalohy a nepotrebujes podporu. Tiez by ti nemal vadit obcasny kratkodoby vypadok, vacsinou v noci alebo nad ranom. Inak za tu cenu stale pouzitelne riesenie.
-
Vo Wedos mám väčšinu svojich projektov, akurát dnes tam mali výpadok kvôli masívnemu ddos útoku. Ešte využívam hosting v elbii.
U WS mám všetky SK domény, kvôli najnižšej cene pri obnovovaní a aktívne tam mám asi len nejaké presmerovanie kúpené kvôli mailom, ktoré sú k tomu, predtým som tam mal multihosting... keď som z neho chcel premigrovať na iný hosting, chceli mi migráciu spoplatniť ako nadštandardný úkon administrátora. Tak som ich z princípu poslal do čerta a prešiel som ku elbii, kde je na rozdiel od WS veľmi ochotný personál a premigrovali mi to zadara.
Naposledy ma vo WS dali do smútku tým, že mi nechceli umožniť migráciu domény, pretože ju mal pod svojim kontom priradenú iný užívateľ, ktorému v minulosti patrila. Takže ak má niekto na účte vašu doménu, ktorú už nevlastní a nevymaže ju odtiaľ, WS vám neumožní premigrovať k sebe a zbytočne sa budete odvolávať na to, že doména je vaše vlastníctvo, WS to nerešpektuje.
-
mam pocit ze VPS vo websupporte je trochu predrazene.
nemate ten pocit?
skuste poradit nejaky VPS u nas za rozumnu cenu.
dakujem
Oprávnenia k prispievaniu