Urcite by som vyhodil toto:
Kód:
Chyba v SQL syntaxi
SQL chyba : Duplicate entry '0e2d85b6330908fcef760ecb07659f2d' for key 'PRIMARY'
Riadok : 127
Súbor : sessions.php

Dizajn velmi hodnotit nebudem, niesom dizajner ani cielovka, a myslim ze to az na to oranzove pozadie hore ujde.
Hral by som sa predovsetkym s pouzitelnostou toho webu. Myslim, ze dnes je tiez velka skoda nevyuzit responzivitu. Ked navstevnik otvori web na desktope/laptope, snazil by som sa mu naservirovat rozumne mnozstvo produktov above the fold. Tu si mozes dovolit sidebar, menu atd, len treba zvazit co je pre navstevnika podstatne a prinosne. Na sirokouhlych zariadeniach sa zas da ist do sirky, tak preco ten priestor nejako rozumne nevyuzit.
Na mobile by som zas orezal nepodstatnosti, listy/bary/webdizajnove parady a serviroval priamo to podstatne; Logo (identitu webu), zbalene menu a rovno produkty (netreba zabudnut na vyhladavanie a filtrovanie). Z mojej skusenosti ludia cez mobil nakupuju stale malo, ale ich prvy kontakt s obchodom je cim dalej castejsie prave z mobilnych zariadeni.
Z toho usudzujem, ze ludia chcu v malom formate prehladny, priamociary katalog produktov s cenami, ktory vyhladavaju vtedy, kedy ich to zrovna napadne.
Dalsie detaily a objednavka sa vacsinou riesi na vacsom zariadeni z pohodlia domova. To je podla mna kluc k uspechu - zaujat pri prvom kontakte a nepokazit to v dalsich krokoch.
Inak, niesom si celkom isty cervenym tlacitkom Kupit. Mozno by to stalo za to vyskusat aj ine farby v ramci A/B. Mozes prezradit nejake statistiky shopu? navstevnost/objednavky/mesiac