Výsledky 1 až 9 z 9

Téma: affil pre domeny

affil pre domeny

pred dvoma rokmi som mal skusenost s tym ze mi zamietli vellky pocet provizii kvoli tomu ze islo o domenovy trafik.
    take to presmerovanie na adresu s affilid.
    neviete kampaniach kde je toto v pohode?
    Last edited by daniel_h; 31.01.2017 at 23:23.

Domainer
    Členom od
    Nov 2014
    Lokalita
    Mimozemsko
    Poradit take kampane sice neviem, ale viem ze v dognete domenovy traffic radi nemaju

hej asi ako vsade hh.
    ako vedia ze ide o domenovy trafik?

VIP
    Členom od
    Mar 2015
    traffic z domen je srackovy. obecne. existuje dobry traffic, ale toho je malo a pre nich to nema zmysel riesit. oni chcu mat novy kanal na ziskavanie novych zakaznikov a nie ze eshopu abc.xy budes preposielat typo traffic z domeny abv.xy. to je vychanost

Domainer
    Členom od
    Nov 2014
    Lokalita
    Mimozemsko
    Mam par domen, ktore su presny opak toho co popisujes. Organicky type-in s vysokou mierou konverzie. Ale ak to beru na zaklade skusenosti, tak je mi jasne ze 99% domenoveho trafficu ktory im tam takto tecie je nanic.

VIP
    Členom od
    Mar 2015
    Citovať Odoslané užívateľom daniel_h Zobraziť príspevok
    hej asi ako vsade hh.
    ako vedia ze ide o domenovy trafik?
    tipujem ze bez kliku na odkaz v hlavicke chyba vyplneny HTTP_REFERER. bez toho tazko zistis odkial to ide a je dost velmi mozne ze to ide prave z domeny alebo nejakeho strojoveho presmerovania.

takze podla vas sa nevyplati presmerovat domenu priamo na affil?
    napriklad. mal by som povedzme alya.sk a presmeroval by som to priamo na alza.sk/ref.
    nefungovalo by to? hrozi mi kvoli tomu nieco?

VIP
    Členom od
    Mar 2015
    fungovalo by to. hrozi ti ze ta nevyplatia. hrozi ti ze o domenu prides. atd atd atd

Domainer
    Členom od
    Nov 2014
    Lokalita
    Mimozemsko
    Citovať Odoslané užívateľom daniel_h Zobraziť príspevok
    takze podla vas sa nevyplati presmerovat domenu priamo na affil?
    napriklad. mal by som povedzme alya.sk a presmeroval by som to priamo na alza.sk/ref.
    nefungovalo by to? hrozi mi kvoli tomu nieco?
    Ked uz, tak si to presmeruj k sebe na landing page a na nej sa snaz konvertovat ludi a posielaj ich priamo na konkretne produkty.
    Takymto sposobom uz bude tvoj traffic, ktory posles inzerentovi, cisty.

Samozrejme, nie je to zbavenie sa zodpovednosti - stale ziskavas traffic diskutabilnym sposobom a nie kazdy s tym bude OK. To je jasne.
    Minimalne ale, pokial konvertujes preklep spolocnosti A na produkty firmy B, tak nie je dovod preco by ta nevyplatili. Ako uhras tu prvu cast retazca, je uz druha vec.

Vela firiem to neriesi, pretoze vedia ze realne im neuteka nic (ani na svojej domene nemaju bohvieaky traffic, takze co moze byt na preklepe, ze?) no niektorym to vadi principialne. Neda sa teda povedat plosne ci ti nieco hrozi alebo co konkretne.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)

Oprávnenia k prispievaniu