Čo myslíte, pokiaľ natrafíte na doménu, ktorá mala pekný traffic predtým, keď na nej bol web. oplatí sa ju zaparkovať, Vyplatí sa celkovo parkovať domény?
Čo myslíte, pokiaľ natrafíte na doménu, ktorá mala pekný traffic predtým, keď na nej bol web. oplatí sa ju zaparkovať, Vyplatí sa celkovo parkovať domény?
Ja si myslím, že parkovanie domén sa neoplatí. Jedine v prípade, že nevychádza čas, tak ako dočasné riešenie tam dať nejaký parkovací program. A hneď ako si majiteľ domény nájde čas, tak čím skôr na ňu nahodiť web (hoci affiliate), ale affiliate dokáže zarobiť aj tak viac ako parkovací program.
Parkovat domeny je vyhodne kvoli jednoduchosti. Parking revenue v poslednych rokoch vsak ide stale dole, takze sa urcite oplati hladat ine, lepsie moznosti monetizacie. Osobne parkujem vsetky domeny urcene na predaj, pricom pouzivam kombinaciu parking template + for sale lander. Parkovanie nie je ani z daleka jadro mojho biznis modelu, no nejake peniaze mi to prinesie a aspon mam statisticky prehlad o tom ako sa vyvija traffic na mojich domenach. Parkujem u DNS, takze ich dobre postavena platforma riesi zaroven aj predaje/ponuky. Pre mna teda taketo parkovanie hlavne kvoli rychlosti a jednoduchosti. Kupim domenu, zmenim NS, pridam v administracii a hotovo.
parkujem stale menej. viac sa mi oplati pohrat sa s jednoduchou strankou a optimalizovat ju na predaj, ako parkovat.
Kde parkovat v roce 2020?
Asi velmi zalezi ake to su domeny a kolko toho na nich tecie. Dnes ale na vacsinu domen vymyslis lepsie sposoby ako ich monetizovat nez parkovanim. Cela parking industry ide dlhodobo stabilne dole, takze vyhliadky nic moc.
Ale aby som dal tip, tak podla mna este moze aspon trochu kvapkat u ParkingCrew.
U ParkingCrew čekám na aktivaci.. Zkusím.
Na cinskej traffic je jeste dobrej Bodis a podpora reaguje rychle.
A ja jsem ted ve fazi testovani Parklogicu (Australani), ale tam chtej nejaky portfolio ..
U ParkingCrew zamítnuto![]()
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)